Hemma med minstingen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hemma med minstingen

Godmorgon,

Idag tänkte jag passa på att vara hemma med Oskar och ha riktigt mysig egentid med honom. Det känns som att det var länge sen jag var helt ensam med bara ett av barnen. Vi är antingen alltid tillsammans allihopa, eller själva med båda barnen, eller helt själv. Men vi är väldigt sällan (eller aldrig?) tillsammans bara jag och Oskar eller bara jag och Filip. Så, nu när jag är ledig i några dagar så tänkte jag passa på att vara själv med dom och idag är det minstingens tur attt vara hemma från förskolan. Pappa ska nämligen på jobbresa och kommer inte hem fören på onsdag kväll igen.

pappa

Så han har kramat sina pojkar och sagt hejdå och Filip har vi lämnat på förskolan med en stor chokladkaka som han fick ha med sig idag och bjuda på eftersom att han har fyllt år. Han var så glad över att få ha med sig en kaka och ännu gladare över att få berätta för sina kompisar om alla presenter som han fått i helgen!

Nu ska jag och minstingen ha en underbar dag tillsammans och leka en massor, pussas, gosa och mysa och när han sover middag så ska jag ta tag i att städa huset som, för tillfället, ser ut som “hej-kom-och-hjälp-mig!” 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.