Härligt humör! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Härligt humör!

Jag slutar aldrig att imponeras och fashineras av mina barn. Det är sjukt häftigt att få hänga med och få se när dom växer upp och vara med dom när dom utvecklas till dom spralliga små goingarna som dom är.

Sen Oskar kom till världen så har dom varit oskiljaktiga och på något lustigt vis så är dom nästan alltid på samma humör. Speciellt när dom är busiga så smittar dom av och hypar upp varandra, vilket ofta gör det extra lustigt att sitta vid matbordet och äta middag. Det är ofta då, efter förskolan som pojkarna blir på lite extra busigt och härligt humör!

syskon

Vi har faktiskt väldigt bra rutiner efter förskolan (om jag får säga det själv) och brukar alltid laga mat tillsammans när vi kommer hem som vi sen äter vid middagsbordet. Sen går vi upp och badar/duschar, sätter på rena blöjor och goa pyjamaser, sen borstar vi tänderna och sen lägger vi pojkarna som somnar på några få minuter. Och tack och lov så sover båda pojkarna hela nätterna nu, vilket har varit ett stort problem fram till nu eftersom Filip haft nattskräck och vaknat var och varannan natt och gallskrikit och Oskar vaknade ca 2-3 gånger varje natt. Men nu, bara några veckor tillbaka, så har båda pojkarna kommit in i en riktigt bra kvälls- och nattrutin där dom somnar snabbt och sen sover hela nätterna ända tills vi väcker dom på morgonen. Ja, det är sant, dom sover faktiskt tills vi väcker dom, eller tills dom vaknar av sig självt efter ca niotiden! Äntligen har det vänt och den här sömnen och att få sova hela nätterna är någonting som man verkligen uppskattar nu efter att inte ha kunnat ta det för givet på så många år.

Jag är ju ensam med barnen i natt igen och eftersom jag är lite mörkrädd så sover jag faktiskt med Filip. Hihi. Tänka sig att jag känner mig så mycket tryggare med min treåriga son jämte mig. Det känns både tryggt och fantastiskt mysigt att ha honom jämte mig. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.