Veckomeny från Matkomfort – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Veckomeny från Matkomfort

Matpaketet är sponsrat

Godmorgon!

Vi har länge pratat om vi möjligen skulle prova på det här med matkasse. Anledningen till varför vi inte har velat prova är för att vi hört så mycket dåligt om det när det kommer till pris och råvaror. Men, när jag fick höra om Matkomfort så tänkte jag att det kunde vara värt ett försök då dom verkar måna om sina råvaror och har fin kvalitet på sin mat.

matkomfort_recension

Varken jag eller min man är särskilt duktiga på att laga mat och fantasin på vad man ska laga varje dag håller inte riktigt måttet om man önskar en varierad kost. Men hos Matkomfort har dom gjort det väldigt enkelt då alla såser och tillbehör redan är färdiga, så det enda man behöver göra är att värma maten, mer eller mindre.

matkomfort_familjefavoriter

Det som jag tycker är väldigt viktigt är att råvarorna som vi äter håller en hög kvalitet och så som det ser ut i denna matpacken så verkar det bara vara top-notch! 😉

matkomfort_familjefavoriter

Matkomfort erbjuder två olika typer av matpaket – Familjefavoriter och Premium.

Denna veckan ska vi få prova på Familjefavoriter och hela familjen ser spänt fram emot att se om maten är lika god och enkel att tillaga som vi tror att den är.

matkomfort_recept

Familjefavoriter innehåller middag för fyra dagar, så när man väljer att äta är upp till var och en, men dom färdiga såserna är märkta med veckodagarna så att det ska bli enkelt att följa med. Jag kommer att göra måndagens middag idag eftersom jag och pojkarna var ute och åt igår kväll. Jag har läst igenom recepten och idag kommer vi att få serverat Panerad torskfilét, en rätt som jag annars aldrig hade fått för mig att laga själv, så det här blir spännande!

I slutet av veckan kommer jag att sätta ihop en recension till er så att ni får min ärliga mening om vad jag tycker om Matkomfort och veckomenyn i Familjefavoriter. Jag har själv många frågor som jag önskar att få besvarade – Är det värt pengarna? Är det enkelt att tillaga? Är maten man får fräsch? Räcker maten till hela familjen? Tar det lång tid att laga? Är middagarna varierade? Osv, osv.

Jag håller tummarna för att det blir goda och lättlagade middagar denna veckan, men första intrycket av den här boxen är faktiskt väldigt, väldigt bra.

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.