Matkomfort rekommenderas starkt! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Matkomfort rekommenderas starkt!

Matpacken är sponsrad

Hej på er,

Då har vi fått prova Matkomfort i en vecka och så här tycker jag om middagarna som var:

matkomfort_oslofru

På måndagen var det Panerad Torsk med potatis, apelsinklyftor och en utsökt remouladsås. Såsen är färdig, så som alla andra såser dom andra dagarna. Det är just deras färdiga såser som skiljer sig ut från dom andra matlådorna. Tisdagen var desto lättare matlagning, det enda jag behövde göra var att lägga kycklingen och den färdiga såsen i en form och ställa in i ugnen och det mest avancerade denna dagen var att koka ris.

På onsdagen var det lasagne och även då var allting färdigt. Det jag behövde göra själv var att lägga köttfärssås, varierat med ostsås och pastaplattor i lager i en form, ställa in i ugnen och vänta. Och vet ni vad? Detta kan nog, seriöst, vara den godaste lasagnen jag någonsin ätit! Tänka sig att jag lyckades laga en så god lasagne 😉

Torsdagen var det lite mer jobb om man jämför med dom tidigare dagarna, men ingenting i jämförelse med vad det brukar vara när man gör allting själv. Det jag behövde göra var att koka pastan, skära korv och paprika, steka i en stekpanna och hälla på såsen. I princip inget jobb alls med andra ord.

matkomfort

Det var kanske inte så fotovänliga middagar, men gott var det i alla fall!

Så, om jag ska beskriva vad Matkomfort är med tre ord så skulle jag vilja säga: Enkelt, Varierande och Utsökt!

Maten var busenkel att laga, plus att det vara väldigt bekvämt att få en låda full med mat på dörren där alla middagar under veckan redan var planerade för dig. Detta innebar att jag inte har behövt gå till matbutiken en enda gång denna veckan. Detta underlättar så otroligt mycket med tanke på att jag och min man har en miljard andra saker att tänka på, så att kunna deligera bort matbiten till någon annan är en enormt stor fördel.

Varierande kost och middagar är otroligt viktigt, speciellt för barnen då det är bra om dom får i sig allt dom behöver när det kommer till näring. Varje middag serverades med en grönsak eller frukt, vilket jag dessutom uppskattar och sätter som ett stort plus!

Det var utsökt och det menar jag verkligen. Jag är själv inte alls bra på att laga mat, så därför blir det mycket av det samma hemma hos oss, så som hämtmat som sushi, pizza, asiatiskt mm. Eller om jag ska laga middagen själv så blir det ofta tacos, hamburgare, spagetti och köttfärssås, pytt-i-panna och sånt som är enkelt att laga. Så att få middagarna planerade och dessutom så otroligt goda, med färdiglagade såser gjorda av en  duktig kock, var som att få äta ute på restaurang fast i hemmet varje dag.

Nu har vi bara provat Matkomfort i en vecka, men det skulle vara intressant att se hur mycket pengar man eventuellt kan spara på det här. Jag har alltid varit skeptisk till sånna här matlådor eftersom jag tyckt att det är dyrt, plus att jag har hört att råvarorna inte varit bra och att man kan få mer för pengarna om man handlar själv. Men så som det ser ut nu så sparar vi en hel del på det här då vi inte har handlat på hela veckan. Plus att det blivit lite frukt och grönsaker över, vilket är ett stort plus.

I vanliga fall lägger vi ca 13.000kr på mat i månaden, så att lägga ca 1.500kr på att få mat hem på dörren varje söndag, samt middagar planerade för fyra dagar känns det i alla fall nu som att det är värt det.

Denna veckan provade vi Familjefavoriter och nästa vecka ska vi prova deras andra matpaket, Premium. Det ska bli spännande om den håller lika bra standard som denna veckan och självklart lovar jag er en recension även då.

matkomfort_familjefavoriter

Jag tycker absolut att det är värt att prova Matkomfort om du har det så som vi. Det skadar ju inte att prova för att se själv vad du tycker om det? Jag tror faktiskt inte att någon skulle bli besviken eller tycka något dåligt om deras matkasse om jag ska vara helt ärlig. Vi i våran familj är i alla fall positivt överraskade och ser fram emot nästa leverans.

Om ni vill prova Matkomfort så kan ni få 100kr rabatt dom fyra första veckorna om ni anger koden “oslofru”. Matkomfort finns i både Stockholm och Oslo och rabattkoden fungerar i både Sverige och Norge. 🙂

Inlägget innehåller Adlinks

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MartinaOlsson

    Hej! Jag vill bara tipsa om att lucka 2 i min julkalender nu är öppnad 🙂 I dagens lucka vinner tre personer varsitt presentkort på 250kr hos Solentro.se, som är en hemsida där du kan skapa din egna bok med både text och bilder, möjligheterna är oändliga! Är du intresserad av att vara med och tävla kan du klicka på länken nedan 🙂
    http://martinaolsson.myshowroom.se/63851/julkalender-lucka-2-5/
    (en ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december)

  2. Linda

    Vi har kört på Icas matkasse med 5 middagar för 4 personer som kostat oss 599:- per vecka 🙂 Är inte heller så förtjust i att laga mat, men får man den planerad och hemkörd till dörren är det genast mycket roligare 🙂 Och vi är 2 vuxna och ett barn som äter så för vår del blir det ofta en varsin liten matlåda till lunch dagen efter 🙂