Black hair don´t care – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Black hair don´t care

Hej hallå allihopa!

Idag blev det extremt stressigt på morgonen för Filip skulle ut och gå i förskolan och behövde vara omklädd och klar klockan 10.00. Oskar skulle på nissedisco och skulle också vara klar till klockan 10.00. Detta hade inte varit någon stress överhuvudtaget om det inte var så att barnen ville sova till 09.00 idag! På en timma skulle jag fixa ALLT som har med förberedelser till förskolan att göra, plus att jag var tvungen att sminka mig och fixa i ordning mig själv eftersom jag skulle på en behandling hos Eraze direkt efter jag lämnat barnen kl 10.40. Snacka om stress. Tro det eller ej, men jag hann precis att lämna barnen, genomsvettig och skakig av stress och sen kom jag på priken i tid till min behandling. Phu. Men jag ska absolut inte klaga på  att barnen äntligen har börjat sova så otroligt bra, utan jag får helt enkelt skylla mig själv att jag inte ställer väckarklocka när jag vet att jag har tider att passa.

Sen vill jag också säga att jag inte orkar bry mig mer om er som skriver till mig att jag är en dålig mamma som lämnar barnen på förskolan för att jag “ska på behandling”. Låt mig leva mitt liv så som jag vill så låter jag er leva ert liv på erat sätt. Ok? 🙂

När jag kom hem igen så färgade jag håret, som jag tänkt att jag skulle göra under en längre tid nu. Det känns så otroligt skönt att ha mörkt hår igen. Jag blev ju grymt besviken efter ett försök på att få ombré och lite ljusare fall och färgade först över det en gång hemma, men fick inte riktigt det resultat jag önskade då topparna fortfarande var blekta. Så denna gången tog jag i ordentligt och köpte en hårfärg i nyans 2 och för att försäkra mig om att hela håret skulle få samma färg så färgade jag topparna först och lät det sitta en stund innan jag la i resten av färgen i resten av håret och hårbotten.

hårfärg

Visst blev det kanske lite, lite för mörkt. Men jag gillar det! Sen fick jag ett tips om att köpa en utväxtfärg. Jag visste, ärligt talat, inte ens om att det fanns. Men tydligen så finns det något som kallas för “Instant root concealer spray”

Så det köpte jag också. Eftersom jag inte är så här mörkhårig egentligen så kommer förmodligen min utväxt att synas relativt snart, men då kan jag alltså bara använda denna sprayen så är utväxten som borta och så sitter färgen i tills man duschar med schampo nästa gång. Supersmart grej ju!

Nu ska jag gå ner och hämta barnen och sen ska vi laga mat tillsammans innan M kommer hem från jobbet. Stressig start, men förhoppningsvis blir det en lugn och mysig eftermiddag och kväll.

Inlägget innehåller adlinks

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalia

  Så fint med svart hår.
  Så här tycker jag om att lämna barn när man är ledig.
  Toppen att du har det valet,som du skrev i Sverige är det bog NO.
  Tror liksom barnen har roligare på förskolan och få leka springa av sig,än att titta på en mamma som stressar rund på sin lediga dag med tussen saker att göra. Eller sitta hoss läkaren och ha det trist.
  Det jag sett läst i din blogg tycker jag att du och M. Är en bra mamma och pappa. Sen får andra sälja vad dom vill.

  Har två frågor till dig.
  Gör du din bloggdising själv?
  Kan inte du ha nån tävling i bloggen,där man vinner att du läger upp en eller två andras bloggar. För att ge dom lite hjälp att få fler läsare.
  ?
  Kram kram.

  1. susannajungblom
   oslofru

   Hej,

   Tack för din kommentar, känns skönt att det finns människor där ute som förstår mig <3

   Jag designar min blogg själv med hjälp av Finest 🙂

   Självklart kan jag det! Har fått frågan om att göra det förr, så håll utkik så kommer det upp en sån tävling här snart. 🙂 kram på dig

Annons