Premium från Matkomfort – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Premium från Matkomfort

Matlådan är sponsrad

Godmorgon,

Det har varit lite fullt upp i det sista, som ni vet, så därför har jag helt glömt av att berätta för er hur föregående veckan var med våra fantastiskt goda middagar från Matkomfort.

Först och främst måste jag bara få säga att kvalitén på råvarorna och deras recept är helt otroliga och varje måltid som vi fick äta från både Familjefavoriter och Premium har varit utsökta. Jag har knappt trott det när jag suttit och ätit maten som jag själv har lagat. (Eller själv och själv, med Matkomforts hjälp såklart!)

matkomfort

Den största fördelen med en matlåda är att det plingar på dörren på söndagkvällen och in kommer ett stort paket fyllt av goda och färska råvaror. Sen ser man spänt över recepten för veckan och glädjs redan då över vad man ska få äta dom kommande dagarna.

Dock måste jag säga att recepten från Premiumpacken var lite för komplicerade för att jag skulle beställa denna matlådan igen till vardagsbruk. Hela vitsen med en matlåda för oss är att vi ska:

1. slippa gå och handla själva

2. att vi ska få middagarna planerade och bestämda

3. att det är lätt och snabbt att tillaga

4. att maten smakar gott och är barnvänlig.

Familjefavoriter höll alla våra krav och ni kan läsa om recensionen jag skrev om den veckan Här om ni har missat det.

Men nu, åter till Premiumlådan!

För er som intresserar er av matlagning och har ett intresse av att lära er mer och utveckla era middagar till det lilla extra så är Premium perfekt!

Alla måltider var otroligt goda, men det var lite för avancerat för mig och det blev mer ett måste och en tyngd att behöva laga maten, mer än ett nöje. MEN, då ska det också sägas att jag inte intresserar mig av matlagning, så för en vanlig person med lite mer intresse för att stå i köket så är det säkert inga problem.

matkomfort_premium

Även denna matlåda bjöd på varierade måltider och jag kan faktiskt erkänna att smakmässigt så var laxrätten en av dom godaste jag ätit i mitt liv. Men, som sagt, det här lilla extra jobbet som skulle till för att få färdigt maträtterna är ingen tid som jag har i en stressig vardag, så därför är Familjefavoriten matlådan för mig och min familj.

Vi kommer absolut att använda oss utav Matkomfort igen och kommer då, definitivt, att välja Familjefavoriter som vi tyckte innehöll minst lika goda maträtter som Premium, bara det att det var betydligt mycket enklare att laga.

Vill ni själva beställa en matlåda från Matkomfort så kan ni göra det HÄR. Ni får dessutom 100kr avslag dom första fyra veckorna om ni använder rabattkoden: “oslofru”.

Förresten – Matkomfort finns i både Stockholm och Oslo!

Massor med kramar från S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Jag var så negativ till att köpa sådana där matkassar, men så testade jag ändå och det var det bästa jag gjort någonsin. Då är det ändå bara två vuxna i hushållet, men vi jobbar heltid bägge.