Mat, lek, jobb och fix – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Mat, lek, jobb och fix

Denna morgonen har varit helt kaosartad då Oskar har varit på världens mest gnälliga humör och jag har haft den kortaste stubinen sen jag föddes. Ibland krockar bara allt helt enkelt och livet känns bara pest och pina. MEN, för en stund sen somnade Oskar så då fick jag äntligen lite tid att andas ut och spendera lite lugn och härlig tid med Filip.

Filip_målar_familjelivet

Så nu sitter vi här och gör lite av varje på en och samma gång.

Filip_målar_familjelivet

Filip målar och jag bloggar samtidigt som vi äter makaroner och köttbullar till lunch.

Filip_målar_familjelivet

Jag måste säga att jag älskar den åldern som Filip är i nu. Han är så otroligt lätt att ha och göra med och han är så lugn och förstående. Om jag säger att jag måste jobba så hittar han alltid på någonting han kan göra breved, så som att måla, pussla, pärla eller pilla med någonting som han tycker är kul att leka med själv för en stund. Huvudsaken är att vi är nära varandra, men sen om vi gör saker var för sig spelar ingen större roll. Vi är ju oavsett tillsammans!

Filip_mamma_familjelivet

Här berättar Filip något spännande för mig som jag kommer att ta upp i ett senare inlägg. Handlar om hans vilda fantasi han fått på senaste tiden.

Nu ska vi packa så att allt är klart till M kommer hem, för då ska vi åka till Sverige. Tjo!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.