Snyggt med baddräkt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Snyggt med baddräkt

Godmorgon på er,

Det känns lite halvtrist att vakna upp i iskalla Trondheim efter att ha spenderat dagen i värmen igår. Så istället för att skriva om vad jag ska hitta på idag, vilket blir träning och lite annat ointressant, så tänkte jag istället tipsa er om sjukt fina badkläder till er som ska åka till värmen, eller kanske bara ska en tur till badhuset.

Det är ju inte det lättaste att få tag i under vinterhalvåret i butikerna, så istället så köper jag mina badkläder på internet och något som blivit riktigt populärt under den senaste tiden är inte bikinis, utan baddräkter.

Detta modet passar mig perfekt eftersom jag har lite komplex över min mage efter mina två graviditeter. Så igår hade jag på mig en baddräkt från Boohoo -> LÄNK, som i vanliga fall kostar 225kr. Men hörni! IDAG får ni 60% på hela sortimentet hos Bohoo! Så idag kostar baddräkten endast 131kr. Och dom har massor med annat superfint, så ni kan ju gissa vad jag gör just nu? Yes, shoppar! 😉

baddräkt_swimsuit

Baddräkt – HÄR, Klocka – HÄR, Solglasögon – HÄR

Jag känner mig mycket mer bekväm i baddräkt och det är så kul att ha på sig lite annorlunda badkläder som inte vem som helst har i Norden. 😉

Jag vet inte om jag har  berättat det, men jag ska faktiskt fira nyårsafton på Las Palmas, så det dröjer inte många dagar innan jag ska tillbaka till värmen igen och då ska vi vara där lite längre, vilket känns både underbart och lite sorgligt. Helst av allt vill jag ju såklart fira nyårsafton med familjen, men nu har jag ett sånt jobb som jag inte kan ändra arbetstider på hipp som happ, utan får ta det jag får. Och eftersom jag ändå måste jobba så är jag faktiskt väldigt glad över att jag får möjligheten att fira nyår på Las Palmas och inte någonstans i kalla Norge. 😉

Inlägget innehåller Adlinks

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.