Filips första konstverk – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Filips första konstverk

Nu har vi kommit fram till Las Palmas och jag ska alldeles strax möta mina kollegor ute vid poolen. Men först ville jag bara titta in här och säga hej och berätta om vår fina stund som jag och Filip hade tillsammans igår. Som ni vet så målar jag och har ett väldigt stort intresse för konst och nu verkar det även som att mitt stora intresse har smittat av sig på min älskade son.

Igår satt vi nämligen en lång stund och målade tillsammans på en tavla som blev Filips första riktiga konstverk.

måla_tavla_konst

Tavlan ska jag hänga upp jämte våran säng så att jag får se den när jag lägger mig och så fort jag öppnar ögonen på morgonen. Visst kanske det inte är ett konstverk i andras ögon, men i mina var det en av dom finaste tavlor jag någonsin sett.

Nä vänner, nu svettas jag nästan bort här. Det är så varmt så jag måste slänga mig i poolen!

Kram på er så länge, hörs sen igen 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. angelica

    Åh va mysigt ni verkar ha haft du och Filip 🙂 barnens skapande är verkligen roligt att få se, de är ju alltid något speciellt när man ser vad ens barn skapat. Vad deras fantasi kan trolla fram. helt underbart 🙂

    Njut nu riktigt ordentligt att värmen 🙂 är hemma i Sverige är det grått och trist och snön lyser med sin frånvaro. Nästan lite svårt att förstå att det nyss var jul, snart nyår och faktiskt ska föreställa vinter!

    Kram