Cool boy – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Cool boy

Pojkarna var så himla goa i morses att jag inte ville lämna dom på förskolan först. Men till slut så sa Filip “Mamma, ska vi åka bil snart?” och då frågade jag honom: “Jasså, vill du till barnehagen (förskolan)?” , varav han svarar: “Jaaaaa!” 😀

barn_outfit_Filip

Han har blivit så stor och förstående, pratar massor och växer så fort. Det är så häftigt att se och det är så kul att umgås med honom nu. Eller, det har det ju såklart alltid varit, men det är lite extra kul nu när han pratar så mycket.

barn_outfit_Filip

Tröja – Liknande här, Jeans – Liknande här, Skor – Liknande här, Mössa – Liknande här

Jag frågade honom om han hade lust att ta lite bilder på hans nya fina kläder innan vi skulle åka och då ställde han upp sig och poserade framför spegeln. Så himla go!

filip

Jag har precis lämnat båda pojkarna på förskolan och ska alldeles strax åka till tandläkaren. En provisorisk lagning som jag gjorde för ett tag sen har åkt av så jag beställde en akuttid så att jag får fixat det med en gång. Sen ska jag hem och sova lite middag innan jag hämtar barnen igen. Jag känner på hela kroppen att jag fått för lite sömn dom sista dygnen så jag måste verkligen ta igen mig så jag känner mig som en normal människa igen.

Hörs lite senare, kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons