Januari väder i Oslo – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Januari väder i Oslo

Godmorgon mina vänner,

Så nu hade snön lust att äntligen visa sig? Lite för sent om ni frågar mig då jag helst skulle ha snö över julen och sen får gärna våren komma! 😉

vinter_profil

Så länge som snön håller sig vit så är det ju lite mysigt med snö och inte minst kul för barnen. Nu hoppas jag bara att Oskar ska bli ordentligt frisk så att vi kan få glädje av snön i helgen så att han kan vara med och åka pulka och vara ute och leka.

Idag ville jag bara komma ut och gå en promenad ner med barnen till förskolan (nej, Oskar ska inte lämnas på förskolan idag) istället för att ta bilen. Jag kände att det kunde vara skönt att komma ut och andas lite frisk luft för oss alla.  Här där vi bor är det så skönt att komma ut och gå också eftersom det är, mer eller mindre, ute på landet. Vyerna är så fina och det är så fridfullt och underbart här.

snö

Get the look – Scarf – Here, Jacket – Here, Shoes – Here, Pants – Here, Bag – Here  <-Adlinks

Nu ska jag ställa mig och laga brunch och efter det måste jag ta tag i hemmet. Tvätta, städa, diska, bädda osv osv osv. Lite husfru-sysslor kommer jag allt ihåg hur man gör trots att jag inte är hemmafru längre! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons