Frågestund – Vad vill ni veta? – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Frågestund – Vad vill ni veta?

Godmorgon,

Idag vaknade jag upp i Bodø och har hela dagen här och om en stund ska jag möta mina kollegor för att gå och äta lunch på Hurtigruten. Väldigt kul att få se hur den båten ser ut och hur spännande att se hur maten smakar.

Men hörni, vet ni vad jag tänkte kunde vara aktuellt här på bloggen idag? Jo, en frågestund! Jag får ofta frågor bland kommentarerna och ibland hinner jag inte alltid med att svara, så nu får ni passa på att fråga mig allt ni funderar över så ska jag svara så gott jag kan.

more_issues_than_vogue

Ni kan ställa era frågor under hela denna dagen så ska jag se till att svara på allt ni undrar över tills imorgon. 🙂

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marcus

  Jag undrar om du gör något syndigt? Röker? Snusar? Dricker? Eller något annat som är lite busigt. Hade varit kul att veta om du döljer något för oss läsare eller om du är så fin som du vill framstå.

 2. Lotta

  Hur var det att föda barn på tv?! Berätta gärna om dina förlossningar. Hur skiljde det sig att föda första och andra barnet? Tack för bästa bloggen!! 😀

 3. Stinan

  Vad fick dig att fastna för M? Vad är det som är så speciellt med honom? Tror du att det bara finns en person som är den rätta eller finns det fler?

 4. Mamma

  -Har ni planer om att flytta tillbaka till Sverige? Var skulle ni bosätta er i så fall?
  -Vad är dina framtidsplaner, vill du fortsätta jobba som flygvärdinna?
  -Hur tacklar ni vardagen med lite avlastning?
  -Vill ni ha fler barn?

 5. Finurliga fröken

  Du har en fantastisk blogg. Har inte följt den så länge så är ju nyfiken på massor. Som hur du hamnade i Norge och vad du jobbar med. Men misstänker att de går att läsa sig till. Så mina två frågor är: hur fick du din blogg så stor? Och hur håller du dig i form? Kram

 6. Martinas

  Du skrev för ett tag sen att Filip pratade om spöken. Hur hanterar du det? Min dotter ser spöken nu och jag vet inte vad jag ska säga till henne….

 7. Petra

  Hej! Jag älskar din blogg! Min fråga är: Tror du att bloggar börjar dö ut eller tror du att det skulle gå att starta en blogg nu och få den stor?