Rabatt på din shopping – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Rabatt på din shopping

Sponsrat inlägg

Hej allihopa,

Jag kom precis hem efter en superhärlig dag på jobbet. Mina kollegor var så goa och glada och passagerarna likaså vilket gjorde denna fredagen väldigt trevlig. Tiden gick dessutom väldigt fort vilket var toppen eftersom det nu äntligen är helg!

Och speciellt på helger så brukar jag alltid unna mig att shoppa något lite extra fint på nätet till mig själv eller till min man eller kanske till och med något till barnen, shopping-galen som jag är. Och varför inte passa på att spara in lite pengar samtidigt på sina köp? Det finns många bra hemsidor som erbjuder rabatter när man handlar och en av dom bästa sidorna är Kupongerna.se.

Dom har rabattkoder och erbjudanden från totalt 1768 butiker så chansen att just den butiken du önskar att handla på finns hos Kupongerna.se är ju faktiskt väldigt stor!

oslofru-29

Dom har bland annat rabatter hos Cubus, Claes Olson, Twilfit, Guldfynd, Happy Socks, Ellos och många, många fler.

Men så har dom även rabatt på Hotels.com där man just nu kan få 10% rabatt på sin bokning. Superbra ju om man ska ut och resa, för visst är det alltid lite extra kul om man vet att man shoppat på rea?

Så oavsett om man ska handla skor, kläder, smycken, inredning, resor eller vad man nu önskar att spendera pengar på så tycker jag absolut att man ska klicka sig in på Kupongerna.se först för att se om det finns pengar att spara.

Jag är själv en otroligt sparsam person, tro det eller ej. För visst älskar jag att shoppa och köper gärna lite dyrare och finare saker, men jag lyckas alltid se till att få en eller annan rabatt för då känns det bäst och jag känner att jag har gjort ett bra köp. Även om det bara är några kronor här och där så blir det ändå en hel del i längden. Jag menar, “många bäckar små” eller vad säger ni?  😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.