Jag är så himla lycklig! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Jag är så himla lycklig!

Godmorgon alla goa och glada,

syskonkärlek

Igårkväll var det full fart här hemma med pojkarna som var så himla överlyckliga över att både mamma och pappa var hemma. Det var länge sen som vi var samlade hela familjen och kunde spendera en hel eftermiddag och kväll tillsammans. Vi kopplade bort alla mobiler, datorer och stängde av tv och ljud i huset och fokuserade endast på att vara i nuet. Det är någonting som man borde ha som vana på eftermiddagarna när man kommit hem, att koppla bort från alla sociala medier och bara vara och leva för stunden här och nu.

bus_elbilM sprang runt och puttade barnen i Filips elbiloch så som dom skrattade! Det var så härligt att se dom så glada och spralliga och det är extra underbart att få se hur goa pojkarna är mot varandra.

syskonkärlek

Mina älskade barn.. Min älskade familj. Jag är så himla lycklig!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.