Att komma ut en stund – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Att komma ut en stund

Under förmiddagen så satt jag som på nålar och väntade på att telefonen skulle ringa. Men den ringde aldrig.. Så när chansen för att jag skulle bli inkallad till jobbet var så gott som noll så ville vi komma ut en sväng och andas lite grann. Jag är en väldigt rastlös person så om jag inte får komma ut och röra lite på mig lite grann under en hel dag så blir jag tokig! Så, därför tänkte vi att det kunde vara kul att komma ut och äta lite lunch någonstans.

pappa_mata_oskar

Eftersom alla i familjen är förtjusta i fisk så bestämde vi oss för att åka och äta sushi. Det ligger ett ställe rätt så nära oss som är jättebra och det är nästan aldrig några där och äter så vi var själva och fick äta ifred. Kan ju vara en fördel eftersom mina pojkar är rätt så livliga.

Sushi

Filips favorit är den råa laxen som ligger på sushin och pillar alltid bort den från riset. Ris är nämligen ingen favorit alls. Oskar däremot såg väldigt skeptisk på dom mumsiga makibitarna stoppade med rå fisk. Så till slut fick vi beställa in en nudelwok till honom istället. Vi köpte mat till ett helt kompani, men lustigt nog så tog nästan allting slut! Tur att vi har all inclusive på kryssningen för annars kunde det blivit riktigt dyrt! 😉

Mamma_filip

Det var mysigt att komma ut och luncha lite grann med familjen och bortsätt från det så har vi bara varit hemma idag. Vi har skrivit ner en lista på vad vi måste packa inför resan och börjat småplocka lite grann så att vi vet att vi har allt vi behöver. Jag är ju ledig i 4 dagar nu framöver så då hinner jag handla om det är något vi måste köpa. Sen är det bara 3 arbetsdagar kvar och sen drar vi. Tänka sig, ibland är det rätt så bra att tiden går fort ändå!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.