Tough life – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tough life

Godmorgon,

Idag sitter jag hemma och är klar för att eventuellt åka ut och jobba om dom behöver mig.

peace

Hoodie from Wesc – Here        <-Adlink

Men istället för att gå omkring i uniformen här hemma så har jag lånat min mans hoodie från Wesc som är så himlans mysig. Jag älskar att ha på mig mjukiskläder när jag bara går hemma och gråa hoodies utan dragkedja är lätt favoriten! Den jag har på mig är rätt så dyr, men om ni vill så kan ni hitta liknande sköna luvtröjor HÄR för hundralappen 😉

Jaja, det var inte mjukiskläder jag hade tänkt att prata om, men ibland kommer jag av mig när jag inte har något bestämt att skriva om. Nu ska vi i alla fall äta frukost här hemma och barnen får välja vad dom vill, men jag själv måste börja fundera över vad jag stoppar i mig för nu har jag gått upp till närmare 60 kg!! Jisses, vad har hänt? Jag tror att gravidhormonerna som jag hade i kroppen innan helt och hållet har försvunnit och att jag återgått till min gamla förbränning som jag hade innan jag blev gravid. För som ni vet så vägde jag ca 55 kg förut och hade en extremt bra förbränning, men nu har det stannat upp vilket betyder att jag måste tänka på vad jag äter och träna lite hårdare för att hålla mig i form. Tough life! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.