Ny inredning – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ny inredning

Shiit vad bra kondition jag har börjat få! Om jag får säga det själv. Jag sprang 40 minuter på löpbandet på 9,5km/h, vilket ändå är rätt så bra tempo och jag tyckte inte ens det var särskilt jobbigt. Riktigt stolt över mig själv faktiskt! Jag har alltid haft väldigt svårt för konditionsträning tidigare, men nu känns det äntligen som att jag kommit över det där jobbiga och att löpningen börjat bli kul, vilket känns otroligt motiverande och roligt!

Efter att jag kom hem från gymmet så har jag suttit och kollat runt på internet efter lite nytt till hemmet. När allt julpynt försvann så kändes det så tomt och trist här hemma, men så har det varit så mycket som hänt den sista tiden att jag inte har hunnit köpa något nytt för att fylla ut alla tomrum. Men nu kände jag mig plötsligt inspirerad och tänkte därför dela med mig lite av vad jag har köpt hem till oss.

inredning

Kandelaber – HÄR , Pläd – HÄR , Vaser – HÄR , Kudde – HÄR , Fjäderprydnad – HÄR 

Spegel – HÄR , Lampor – HÄR , Klocka – HÄR

Jag har fastnat för guldiga detaljer till mörka möbler och för att inte få det för dystert så är det snyggt att bryta av med en färgklick och vad kan passa bättre än en kudde från Carolina Gynning? Så snyggt!

Nu ska jag slänga i mig lite lunch och sen åka och hämta mina goingar på förskolan. Kram, kram S

Inlägget innehåller Adlinks

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.