Vinn Philips nya soundbar ! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Vinn Philips nya soundbar !

Hej allihopa!

Nu ska jag tipsa er om en riktigt grym tävling med en ruskigt bra vinst!

Just nu pågår det nämligen en tävling hos M3 där ni har möjlighet att vinna Philips nya soundbar, Fidelio B8, till ett värde av 10.000kr!!!
tävling_vinn_philips_soundbar

“Nu kan du vinna Philips nya soundbar Fidelio B8 med Dolby Atmos och Ambisound. Dolbys nya Atmosteknik innebär att den även har upp­åtriktade högtalare för att ge ytterligare en dimension i 3d-ljudbilden. Denna soundbar har dessutom dubbla hdmi-ingångar samt stöder 4k-signalströmning, och du kan även ansluta trådlösa enheter genom bluetooth med AptX-stöd. Vi lyssnade på systemet på IFA-mässan i ­Berlin i somras och första intrycket var väldigt positivt. Fidelio B8 kostar 10 000 kronor och det enda du behöver göra för att ha chansen att vinna paketet är att svara på en fråga och lämna en bra motivering. Lycka till!”

philips_soundbar

Vill du vara med och tävla? Klicka då på bilden ovan eller HÄR för att komma direkt till tävlingen. Det är busenkelt att vara med och tävla så jag tycker absolut att du ska vara med. Tänk om du vinner? Att få en sån här vinst är verkligen inte dålig att få vill jag lova!

Högtalarna, i kombination med den egenutvecklade Ambisound-tekniken, skapar ett bättre och bredare ljud än någon tidigare soundbar. Nya Philips Fidelio Soundbar med Dolby Atmos är endast 50 millimeter hög och placeras enkelt under Tvn och har ett vackert och modernt utseende som smälter in i alla hem.

Som sagt, ingen dålig vinst det här och så är det så enkelt att vara med och tävla. Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen så håller jag tummarna att någon av er underbara läsare får vinna den här, massa lycka till!

Kramar S

Sponsrat inlägg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons