Mysig och avslappnad – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Mysig och avslappnad

I samarbete med Shein

Godmorgon,

Uppe några timmar före tuppen idag igen och var på jobbet redan klockan 06.00.

shein_oslofru

Jag sitter här och är beredd på att jobba om det skulle behövas, men än så länge så sitter jag i ett tyst, mörkt, lugnt och mysigt rum och slappnar av. Jag ska strax lägga ifrån mig mobilen och vila, förhoppningsvis sova, en liten stund. Men först tänkte jag visa er vilken fin tröja jag precis fått hem från Shein.

Jag älskar denna tröjan eftersom den passar till så mycket, antingen om man vill gå ut och äta middag i något som är fint men ändå inte för uppklätt, eller så kan man ha den hemma när man bara vill klä sig i något mjukt och skönt.

outfit_tröja_shein

Tröjan kan ni hitta HÄR.

Nu ska jag blunda lite grann så får vi se vart vinden tar mig idag. Kram på er!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons