Vi gör som vi vill – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vi gör som vi vill

Idag efter att jag kommit hem från jobbet så kom mina pojkar springandes och hoppade upp i min famn. Bättre välkomnande när man kommer hem kan man inte få!

tvåbarnsmamma_kök

Jag var lite småhungrig och sugen på något gott, men samtidigt nyttigt och en ny favorit som jag gillar att göra som snacks är bönor. Koka bönor och sen ta lite smör och salt på. Så himla gott!

tvåbarnsmamma_kök

Barnen älskar det också, så det är ju superbra att bjuda på istället för sötsaker och onyttigheter.

tvåbarnsmamma_kök

Jag hoppade upp på köksön förut och lyfte upp Filip jämte mig, Oskar är lite väl liten än, så han fick sitta på sin stol breved. Jag brukar inte tänka så mycket på vad jag gör när det kommer till barnen, utan jag är en sprallig person och gör lite som jag vill. Så länge jag är med så tänker jag att barnen är säkra och att sitta på borden, äta middag i soffan, klättra apa på köksön, ja you name it, för mig är världen en lekplats och jag och barnen gör lite som vi vill när vi umgås med varandra. Anledningen till varför jag skriver det här är för att jag ALLTID får kommentarer från mammor som tycker att jag är slarvig eller låter barnen göra som dom vill. Och i och med att vi sitter på köksön så får jag garanterat någon spydig kommentar om det också. Men ni behöver inte oroa er för jag tar hand om mina barn och den stunden på köksön var jättemysig för hela familjen! Vi satt där och knaprade på våra bönor och pratade om semestern som vi ska åka på om två dagar. Så, vi gör som vi vill i våran familj och det kommer vi fortsätta med, så försök att hoppa över dom där onödiga och taskiga kommentarerna för jag kommer inte ändra på mig bara för att Du inte är enig i hur jag beter mig.

tvåbarnsmamma_kök

Nu ska vi återgå till packandet och sen blir det middag och myskväll med familjen. Mys <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. fanny s

    Det är konstigt att bara för att man är förälder så förväntas man helt byta personlighet och bli någon som passar in i en föräldramall, som någon tydligen har kommit på? Alla är vi olika och det reflekteras självklart i vårt föräldraskap också och det är väl jättebra!

    Jag är inte alls lika lekfull som du är, men jag beundrar alla mammor som har barnasinnet kvar! Jag har väl andra kvaliteter som är bra, men just den där lekfullheten i vardagen har jag inte.

  2. Johanna

    Jag har alltid haft en tendens att sätta mig på bordet eller på köksbänken, antagligen för att jag som liten alltid var med mamma i köket och för att kunna se så fick jag sitta just på bordet eller på köksbänken. Jag har fortfarande vanan inne så när jag kommer hem till mina föräldrar så sätter jag mig automatiskt på bordet istället för på en stol medan jag väntar på att mamma ska göra klart mat eller fika. haha xD
    Min dotter tar givetvis efter men vad sjutton gör det?? Här gör vi också som vi vill, i alla fall när vi är hemma 😉