Varmare och ljusare – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Varmare och ljusare

Hej alla underbaringar,

Har ni haft en fin dag? Min har gått väldigt fort faktiskt eftersom jag sov väldigt länge idag och sen jobbade jag med bloggen, svarade på mail, gick en promenad (skulle träna men centret var stängt!), åt lunch, jobbade och nu är jag på hotellet i Molde.

outfit_anthem_of_the_seas

Jag måste erkänna att jag saknar båten en hel del. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle tycka om att vara på en båt och jag var väldigt skeptisk till att åka på cruise när min man tog upp förslaget från första början, men när vi väl kom på båten och hade kommit in i det så var det faktiskt väldigt mysigt.

outfit_anthem_of_the_seas

Vi hade ju dessutom extrem tur med vädret och efter långa dagar på stranden eller aktiviteter på båten så gick vi alltid till rummet och fixade i ordning oss och gick sen ut på däck för att se på solnedgången innan det var dags för middag.

outfit_anthem_of_the_seas

Jag hade fått hem massa nya kläder innan vi skulle åka, så därför var det lite extra kul att fixa sig inför middagen eftersom jag kunde ha en ny klänning varje kväll.

outfit_anthem_of_the_seas

Klänningen är för övrigt från Boohoo och du hittar den HÄR <-Adlink

outfit_anthem_of_the_seas

Så just nu, när jag sitter här i Molde och missade solnedgången eftersom solen gick ner innan den knappt kom upp, så längtar jag tillbaka till dom ljusare tiderna och dom långa fina solnedgångarna på båten. Tänk om man kunde vara ledig jämt och alltid ha semester, eller bo utomlands i ett varmare och ljusare land. Gud så härligt – Goals! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.