Saknar mina pojkar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Saknar mina pojkar

Godmorgon,

Denn morgonen var det mindre kul att vakna och gå upp. Jag har känt mig lite förkyld hela veckan, men tänkt att det bara är en löjlig förkylning som förhoppningsvis går över, men idag mår jag inte alls särskilt bra tyvärr.. Min förkylning har nått en ny nivå och istället för att bli bättre så lutar det nästan åt det sämre. Men jag har tagit en varm dusch och försöker nu få i mig en kaffe och lite frukost, så snart får vi hoppas att jag mår tipptopp igen.

Idag är det ju min sista dag på denna arbetsvecka och ni anar inte hur mycket jag saknar mina pojkar nu!

pappa_syskonkärlek

Vi hade det så fint under våran resa där vi fick möjlighet att spendera 24 timmar om dygnet tillsammans och det blir en alldeles för skarp kontrast att sen behöva lämna dom i 5 dagar utan att få se dom en endaste gång.

pappa_syskonkärlek

Så mycket kärlek! 

anthem_of_the_seas

Dessa bilderna togs innan vi skulle ta av från St.Kitts, Puerto Rico och vårt sista stopp på kryssningen. Det var alltså sista gången vi fick se land innan vi hade tre dygn till sjös. Varje dag var olik från den innan och vi visste aldrig på vilket humör pojkarna skulle vara på och hur middagen skulle bli. Skulle dom sitta snällt och äta? Skulle Filip leka laban och gömma sig under bordet? Skulle Oskar få ett utbrott eller skulle dom vara på toppen humör och sjunga och skratta? Nä man visste aldrig hur kvällen skulle sluta, men denna eftermiddag och kväll var en av dom bästa på hela resan och jag minns det så gott för vi hade klätt upp oss lite extra och var så glada över hur fin semester vi hade haft och att vi hade 3 fina dagar kvar att se fram emot på båten.

pappa_syskonkärlek

Åå, pojkar, när jag ser bilder på er så saknar jag er desto mer!

Jag är i Tromsø idag och inser precis att jag varit på olika ställen under hela veckan – Las Palmas, Trondheim, Molde och Tromsø. Snacka om hektiskt, men samtidigt väldigt kul och jag älskar verkligen mitt jobb och min vardag. Men nu ska det bli väldigt skönt att få komma hem till familjen och ha 4 dagar ledigt så att jag får vila upp mig och kan må bättre..

Hoppas ni har en fin lördag så hörs vi sen igen, kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons