Over and out – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Over and out

Godkväll på er,

Idag är jag ledsen för jag har verkligen ingen energi eller ork till att tillföra något vettigt alls till bloggen. Jag är så nedrans förkyld och orkar inte göra någonting alls, utan har legat på soffan hela dagen, bortsätt från när jag åt frukost och satt vid frukostbordet med pojkarna och sen satt jag även där under lunch. Men bortsätt från det så har jag bara legat och snorat, hostat, nyst en miljard gånger, ätit glass och tyckt synd om mig själv. Filip har byggt upp en mur runt mig med kuddar så att jag inte ska smitta någon, vilket är tur det..

ledsen

..Jag hoppas att ni har förstående för att inte alla inlägg här i bloggen är tipp-topp med sol, palmträd och härliga, färgglada bilder, utan även jag har nedturer ibland..

Jag är glad för att pojkarna är så självständiga och leker så bra ihop för annars hade denna dagen varit jobbigare än vad den redan är. Imorgon är det måndag igen och då får dom leka med dom andra barnen på förskolan så får vi hoppas att jag kan sova bort denna helskottas förkylningen, för nu vill jag inget hellre en att pussa och krama på mina goa små barn.

Over and out, vi hörs imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalia

    Krya på dig fina.
    Ja du att flygga och vara sjuk,är ingen hitt.
    En gång flagg jag från NYC till Stockholm. Med feber och magsjuka
    Och på det mellanlandade vi i Oslo.

Annons