Livsreflektioner – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Livsreflektioner

Idag har jag haft en heldag där jag verkligen har tagit hand om mig själv från topp till tå, inifrån och ut.

bada-badkar

Efter att jag lämnat barnen så hämtade jag ett glas med isvatten och gick jag upp i badrummet, tappade upp ett bad, tände ljus, la en fuktighetsgivande ansiktsmask, tog inpackning i håret och satte på lugn musik. Sen när badkaret var fyllt med skummande vatten så la jag mig där och blundade..

bada-badkar

Efter ungefär en timma när fingrar och tår var skrumpna som russin så kände jag mig utvilat och fullkomligt ren. Det är en så otroligt skön känsla efter ett långt bad.

När jag hade badat så gick jag ner i köket och gjorde en stor kopp te och så satte jag mig i min favoritfåtölj och läste en bok och kopplade bort från omvärlden. Det kändes så avkopplande att inte tänka på någonting annat än att bara få slappna av och vara i nuet.

Den här lugna dagen har fått mig att tänka och reflektera över vad som egentligen är viktigt för mig i livet och vad jag vill framöver. Det här med sociala medier, stress, jobb, ständig press och kämpande, är det verkligen värt det? Vad, eller vem kämpar jag så hårt för? Är det så viktigt egentligen?… Hmm..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons