Ny hylla till lekrummet – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ny hylla till lekrummet

I samarbete med Jollyroom

Godmorgon,

Jag vaknar ännu en dag med denna extrema förkylning och inser att jag förmodligen måste kontakta min läkare idag. Imorgon ska jag nämligen jobba, men tyvärr känner jag inte att det finns någon möjlighet för det..

Men, till något roligare! Igår fick vi hem Alice & Fox bokhylla, till barnens lekrum som jag satte upp lite snabbt.

barnrum

Hyllan är från Jollyroom och just nu så är det ett superbra pris på den, endast 699kr! Hyllan är perfekt till barnrummet och är perfekt förvaringshylla, men också fin till utställning. Vi själva har valt att samla barnens favoriter och lite minnen runt och på bokhyllan.

barnrum

Skorna som står längst ner i hyllan är ett par skor som både Filip och Oskar har haft, dom två kronorna längst ner till höger är kronor som barnen fått när dom fyllt år på förskolan, spargrisen är från mormor och morfar, sen är det böcker och lite andra presenter som dom fått, “mitt första år”-böcker, deras första fotavtryck hänger på väggen osv osv. Minnen och fina ting är alltså samlat i denna fina hylla.

bokstavslampor

Lamporna som är formade som bokstäver är F och O som är barnens första bokstäver i deras namn. Hos Jollyroom kan ni hitta lampor i dom flesta bokstäver och tecken.

bokhylla-barnrum

Så vad tycks? Ni har ju bett om att få se mer av övervåningen och  barnens rum, så här fick ni se en liten glimt av lekrummet som barnen har tillsammans. Jag är jättenöjd över nya fina hylla och det tror och hoppas jag att barnen är med!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Hejsan 🙂 Jag använder mig också av blogfame och skulle tycka det vore så roligt om vi kunde hjälpa varandra? Jag tänker mig att vi kan gå in på varandras bloggar dagligen och hjälpa varandra och klicka på länkarna osv? Tycker din blogg är intressant också så skulle gärna göra det. Som exempelvis nu klickade jag på länkarna ovanför och tänker att vi kanske kan göra det för varandra vid varje inlägg med länkar? Vill du göra det? 🙂