Ny konst – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Ny konst

Idag har jag kopplat bort från alla sociala medier och allt som har med elektronik att göra och bara levt i nuet. Det var otroligt skönt och behövligt eftersom det ständigt är full fokus på blogg, mail och allt som hör där till. Så efter att jag lämnat barnen imorses så tog jag en lång promenad och njöt ordentligt av det fina vädret. Jag är fortfarande förkyld, men jag gick långsamt och det var skönt att komma ut och andas lite frisk luft. Sen när jag kom hem så ville jag inte sätta mig vid datorn eller tvn som jag annars har gjort dom senaste dagarna, utan jag gick upp och började måla på en ny tavla.

konst

Det kändes skönt att få sitta och måla och låta penseln gå fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och betala. Det var alldeles för länge sen jag målade nu och jag hade nästan glömt hur befriande och härligt det är att få koppla bort från omvärlden för en stund och bara skapa.

Min man ringde precis och sa att han var på väg hem så när han har kommit så ska vi gå ner och hämta barnen tillsammans och sen ska vi åka och handla. Haha, ledsen hörni, men tror tyvärr att vi spräcker min idé om att leva på 100kr/veckan idag. Men, två dagar klarade jag att leva på 0kr så det var ju inte helt tokigt det! Däremot så kommer jag inte gå lös denna månaden och köpa allt jag vill ha och allt som barnen pekar på, utan jag kommer snåla och skriva ner alla utgifter för att se hur lite jag klarar att leva på som minst.

Jag önskar er alla en underbar fredagskväll så hörs vi imorgon igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons