Barnkläder – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Barnkläder

Godmorgon,

Eftersom jag fortfarande är sjuk(!!!) så var vi inne hela dagen igår och jag kunde känna i hela kroppen att jag började bli rastlös och trött på att vara inne. Och när jag känner så så börjar jag städa och det slutade med barnens garderober. När vi började plocka så insåg vi att vi hade mängder med kläder som är för små som barnen inte längre behöver. Vad gör man med alla kläder? Någon som har någon idé? Kan man stå och sälja dom någonstans eller vad har ni gjort med alla kläder som barnen växt ur?

Vi har sjukt mycket “billiga” kläder och accessoarer som man kunde sålt för 10kr/st, och sen har vi även finare ting som knappt är använda, så som Ralph Lauren, Burberry, Gucci osv.

barnkläder

Det hade ju varit perfekt om man kunde stå på en loppis någonstans, men jag vet inte var någonstans? Ta bilder på allt och lägga upp i bloggen eller på Tradera eller liknande blir för mycket jobb. Så, alternativet är ju faktiskt att skänka till behövande, men vart?

Vi får se vad vi gör med allt. Men har ni något tips så tar jag gärna emot det! 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Aaa

    Av småbarnskläder har jag sparat de flesta. Det blir ju några lådor men kan ärvas vidare och är fina minnen. Men när kläderna börjas slitas är det inte lika kul längre, har gett till bekanta och vänner, alternativt till loppis. Det är ju som du säger, timlönen blir inte så hög att tinga om vartenda plagg och fixa hämtningar, massa sms och mailkontakter… Det finns ju faktiskt de som är bättre behövande.

  2. Frida V

    På Facebook finns en köp och sälj-sida för Alingsås. Det brukar oxå anordnas årliga barnloppisar där man i förväg märker upp pris o lämnar in samt om man vill ha tillbaka grejerna. Prova det om du ändå vill prova att sälja ngt!

  3. FT

    Finns ju massa behövande flyktingar så kolla upp vilka organisationer som jobbar med det i Norge och skänk!

Annons