Bilderna försvann!! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Bilderna försvann!!

En sjukt irriterande sak hände idag med min kamera. Kommer ni ihåg att jag slarvade bort adaptern som kopplar minneskortet från kameran till datorn när vi var i Karibien? Jag köpte ju en ny och den har krånglat rätt så mycket, men efter att ha kopplat i och ur några gånger så har det fungerat helt okej. Men, idag när jag hade fotat mängder av bilder, på barnen, alla rum i huset, och lite outfits så skulle jag sen sätta mig och föra över bilderna till datorn och vad hände då? Jo ALLA bilderna försvann!!? Hur detta är möjligt kan jag bara inte förstå, men dom har försvunnit någonstans ut i cyberspace och jag kommer förmodligen aldrig att få tag i dom igen. Så det var det. Piss också! Blir så less. Men, det får mig ju bara att ta den där tummen ur och åka till butiken och köpa en ny dator som har SDingång så att blogglivet underlättar för mig igen, för just nu är det fullkomligt hopplöst med min MacBook som inte har några ingångar alls… Grrr..

På tal om något helt annat så höll jag ju på med en ny tavla för några dagar sen. Nu är den äntligen färdig och hänger på väggen i tv-rummet.

tavla

Jag blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet och ni som känner mig nu vet ju att jag älskar guld-detaljer och att måla med guld över en lila bakgrund blev superfint och passar perfekt till vår gråa vägg.

Jag har redan en idé på vad jag har lust att måla här näst och jag är så glad över att jag funnit inspiration till konsten igen! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ditte

    Jag har en MacBook och använder en sladd mellan kameran och ingången på datorn, vilket är hur smidigt som helst. Tar aldrig ut minneskortet i kameran. Kanske kan det fungera för dig också. Lycka till.

Annons