Pyjamasmorgon – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Pyjamasmorgon

Godmorgon,

Idag var en sån där morgon då jag bara ville ligga kvar i sängen och sova vidare så länge jag bara kunde.

sexig

Eftersom jag gått upp ca 04 på morgonen nu fem dagar i rad så var det liksom inte tillräckligt att få “sovmorgon” till 06.40 idag. Jag ville bara stänga av mina små mänskliga väckarklockor som ropade “mamma, mammaaa, maaammmaaaa”.

calvin-klein

Calvin Klein topp – Länk , Calvin Klein Trosor Länk , Pyjamas – Länk <-Adlinks

Skönt är det däremot att det har börjat bli ljusare uppe vilket gör det lite lättare att ta sig ur sängen på morgonen. Vid sjutiden så verkar det som att solen varit uppe en stund och dom här mörka tiderna är äntligen över. Så skönt!

pyjamas_underkläder

Men som tur är så har jag ingenting som jag måste stressa med idag så vi har haft en mysig morgon i våra pyjamaser här hemma, tagit det lugnt, ätit en go frukost och druckit ca 4 koppar kaffe. Så nu börjar jag vakna till liv och ska kliva ur min mjuka och sköna pyjamas och göra mig och barnen iordning för dagen. Jag tänkte lämna Oskar på förskolan i några timmar och så ska jag ta med mig Filip på stan. Det är alltid mysigt att spendera tid på tumanhand, så det är planerna för dagen. Sen ikväll kommer mina föräldrar hit och det ska bli så himla mysigt att träffa dom igen då det känns som evigheter sen sist.

Nä, nu är det dags att komma iväg. Kram på er så hörs vi senare igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons