Nya tag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Nya tag

Det var skönt att komma ut och spendera dagen utomhus idag.

hatt

Det är snart April nu och det känns rätt så skumt hur verkligt det är att tiden bara rinner ifrån oss. Vart har den första tredjedelen av året 2017  egentligen tagit vägen?

Jag vet att jag har legat lite lågt med bloggandet ett tag, men det är bara för att jag haft så mycket annat att tänka på och haft lite motivation till skrivandet. Men nu är det ljusare tider och det kommer dessutom ske en stor förändring för mig när det kommer till bloggen, så det hoppas jag kommer att ge mig en liten push till att skriva mer, bättre och mer ofta. Nya tag framöver helt enkelt! Spännande va? 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Legat lågt? Det har inte jag märkt iaf! ^^ Tycker du bloggar mer än många andra bloggar och mer än vad du kanske behöver. Jag som bara hinner läsa bloggar kanske två eller tre dagar i veckan hinner inte läsa allt så oftast scrollar jag bara igenom lite snabbt och stannar till på det som verkar mest intressant.

Annons