Fräsch som en vårdag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Fräsch som en vårdag

Godmorgon,

Äntligen är jag tillbaka till mitt rätta jag och vad det nu än var som slog mig i helgen är borta nu. Dock kändes det lite smålustigt att gå upp kl 06.30 imorses och ha i bakhuvudet att klockan egentligen bara var 05.30. Men så får man väl inte tänka antar jag utan nu måste man ställa om sig till sommartid och sluta tänka bakåt.

kaffe-susanna

Jag har inte druckit kaffe på flera dagar så det kändes skönt att äntligen vara sugen igen. Att sätta på kaffekokaren och känna doften av nybryggt kaffe känns ännu en gång underbart. Mmmmm.

susanna

Jag har två lediga dagar kvar innan jag ska börja jobba igen så jag tänkte att jag skulle ta vara på dessa dagar och ta vara på mig själv och göra saker som jag mår bra av att göra. Barnen vill till förskolan så vi ska strax ta en promenad ner dit och sen ska jag hem igen och fixa utomhus. All snö är ju borta nu och det var rätt så varmt igår i solen på vår baksida, så jag tänkte plocka fram alla utemöbler och göra det fint på altanen så att man kan sitta där när vädret tillåter. Efter det ska jag ha lite hemmaspa, lägga inpackning i håret, raka, vaxa, noppa, ansiktsmask, peeling, bada, you name it, jag vill känna mig fräsch som en vårdag igen! 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.