En glädje att gå upp! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

En glädje att gå upp!

Godmorgon!!

Jag vaknade av mig själv idag klockan 6 och kände mig så pigg, glad och lycklig! Varför? Jo, det är så enkelt som att det är ljust när jag vaknar. Vi har ljusa gardiner i vårt sovrum och rullgardiner över fönstren och i vanliga fall är det bäckmörkt när man vaknar, men inte idag. Trots att klockan var tidigt som attan så lyste hela rummet upp bakom gardinerna och det var då en glädje att ställa mig upp och dra upp rullgardinerna för att lägga mig tillbaka i sängen igen och se ut på en ny, ljus och fin dag. Vilken morgon!

Det är min sista lediga dag idag innan jag blir borta på jobbresa till lördag. Det känns som att dessa dagar här hemma bara flög förbi, men så är det för det mesta nu för tiden. Känns som att ju äldre man blir ju fortare går det, fast det är ju i och för sig inget nytt!

snygg

Idag ska jag iväg för att göra en laserbehandling på min tatuering. Jag har fått en del frågor om hur det går och om jag ser resultat än och det gör man verkligen! Jag ska visa er bilder efter att jag gjort behandlingen idag så ska ni få se!

fin

Bortsätt från att jag måste åka in till stan en snabbis så vill jag umgås med mina älskade pojkar. Så dom får bara vara på förskolan en liten stund idag så att jag får spendera så mycket tid jag kan med dom idag.

Filip sover fortfarande, men min andra lilla spillevink är vaken och sitter här jämte mig och smaskar i sig sina mackor med leverpastej på. Hans favorit! Ska nog också bre mig ett par mackor och joina honom.

Kram på er alla, hoppas ni får en underbar dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.