Visa uppskattning – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Visa uppskattning

Tänkte att jag skulle vara gullig mot min man och köpte med mig lite skjortor hem till honom idag.

skjortorSkjortor – HÄR <-Adlinks

Min man visar mig uppskattning med blommor och jag visar han uppskattning med skjortor! 😉 Hihi. Nejdå, skämt åt sido. Ibland kommer jag på mig själv att jag vill visa min älskling att jag tycker om honom genom att skämma bort honom lite grann och en sak som han använder dagligen och som han byter varje dag är sina skjortor. Så när jag var på stan idag så hittade jag några stycken som jag tyckte var fina och slog till! Det är viktigt att visa sin partner lite uppskattning då och då även fast det är en helt vanlig vardag. Tycker ni inte?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.