Eraze Oslo – laserbehandling – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Eraze Oslo – laserbehandling

Behandlingen är sponsrad

Godmorgon på er,

Igår var ju jag hos Eraze för att göra en laserbehandling på min tatuering.

väntrum

Eraze har en salong i Stockholm och en i Oslo och på båda platserna har dom väldigt ljusa, fräscha och fina lokaler. Väntrummet bjuder på kaffe, te, vatten, magasiner och broshyrer där man kan läsa och se för- och efterbilder medan man väntar.

eraze

Sen får man möta någon av Erazes fantastiskt duktiga och trevliga sjuksköterskor som tar hand om en och tar en till rummet där behandlingen ska genomgås.

eraze_oslo

I mitt fall gick vi direkt till rummet där lasermaskinen står, men om man ska göra, tex som jag gjorde innan, behandling på pigmentfläckar, akneärr eller förfining av åldringstecken så har dom ett annat rum där man kan göra hudanalys. Mer om det har jag skrivit i tidigare inlägg och kommer förmodligen skriva om det igen och berätta mer när jag är klar med min aknebehandling och kan komma och göra en ny hudanalys och behandla mina pigmentfläckar. Men, som sagt så tar vi det vid ett senare tillfälle. Nu tillbaka till gårdagen.

laserbehandling_tatuering

Som ni kan se på bilden ovan så håller hon lasern i ena handen och en slang i andra. Denna slang sprutar ut iskall luft som ska hjälpa till att kyla ner och bedöva fingret så att lasern inte ska göra för ont. Jag har relativt låg smärttröskel, men tycker verkligen inte att behandlingen gör särskilt ont. Det känns ungefär som att man smätter ett gummiband på huden och det gör ont lite i stunden, men försvinner snabbt igen.

eraze_oslo

Efter att man tagit laser på så ser det ut som att det ligger ett lager med frost på tatueringen. Detta är helt normalt och ett naturligt resultat av att lasern har träffat rätt på bläcket.

eraze_oslo

När man är färdig med behandlingen så får man ett återfuktande plåster som ska sitta på så länge som möjligt och sen är det klart. Det tar alltså inte alls lång tid att genomföra en behandling på tatueringen, speciellt inte när den är så liten. Däremot försvinner den inte på en gång, utan man måste komma tillbaka och göra ett flertal behandlingar för att tatueringen ska försvinna helt och hållet. Hur många gånger är individuellt och beror på hur stor tatuering man har, hur bra man reagerar på lasern, var på kroppen den sitter osv. Men, en sak som är säkert är att tatueringarna försvinner helt och hållet när man är färdig, så om du vill bli av med en oönskad tatuering så kan jag starkt rekommendera Eraze!

ERAZE_KONTAKT

Som sagt, det är inte bara borttagning av taturingar dom sysslar med på Eraze, titta gärna in på deras hemsida (Eraze.no/Eraze.se) för mer information.

Nu ska jag äta frukost med mina små. Hoppas ni får en underbar dag allihopa, kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.