Flotte sko – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Flotte sko

Godmorgon alla underbara människor där ute!

Ja hörni, flotte sko, eller vackra skor som vi säger på svenska, finns det många av nu. När jag var 20 år så ägde jag närmare 100 par skor och var helt tokig i att ständigt köpa nya. Jag jobbade i butik och köpte ett nytt par skor, eller flera par skor varje helg då jag alltid ville ha nya skor när jag gick ut och festade med mina kompisar. Jag var en liten vilde och det var viktigt för mig att alltid känna mig fin, så en ny outfit och snygga, nya och fräscha skor var ett måste för mig.

Det intresset med skor ligger såklart fortfarande kvar, men däremot festar jag inte längre och därför blir det inte ett nytt par skor varje helg så som förr. 😉

Men, lite då och då unnar jag mig nya skor och här har ni några av mina favoriter just nu.

skor

Black boots – HERE Beige boots – HEREGreen pumps – HERE Goldenblack boots – HERE 

Lacing boots – HERE Camel Kneehighs – HEREBlack kneehighs – HEREBeige kneehighs – HERE 

Knee-highs är fortfarande hett även i vår och det kommer att vara superfint till klänningar när det blir lite varmare ute. Det är så sjukt fint att ha lite tuffare boots till sötare kläder. Snygg kontrast!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.