Coffee house Alingsås – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Coffee house Alingsås

Det slutade regna när vi hade ätit upp våran frukost förut i morse, så vi bestämde oss för att det kunde vara mysigt att komma ut och gå en liten promenad.

Vi kom inte långt innan pojkarna hade lust att gå in på ett cafe för att fika.

kanelbullar

Alingsås är ju kända för alla sina underbara caféer och ett av mina favoritställen heter Coffee house. Hit gick vi alltid när jag var yngre och åt deras berömda, megastora kanelbullar.

morfar_fika

Det är rätt så kul att komma till Sverige och handla i butikerna, eller om nu när vi fikade, för allting är så otroligt billigt i jämförelse med Norge. Här kan man verkligen hamstra och köpa precis vad man vill och blir alltid lika chockad varje gång den totala summan nämns av servitören.

capuccino

Vi satt en rätt så bra stund och fikade. Det var så mysigt och varmt där inne och det ruggiga och kalla vädret utomhus var inte så lockande.

syskon

I vanliga fall så är inte barnen dom bästa på att sitta still under en längre stund, men det gick helt fint idag.

oskar

Jag älskar att få ta med mig mina barn och min man till ställen som jag har så många minnen ifrån. Jag känner mig liksom lite stolt över att få dela med mig av vart jag kommer ifrån om ni förstår hur jag menar.

mamma

Efter att vi suttit på Coffee house en bra stund så gick vi vidare för att se på en cykel till Filip. Tyvärr hittade vi ingen som passade perfekt, så vi får leta vidare.

Vi var ute i flera timmar och gick omkring i stan och kom faktiskt precis innanför dörren igen. M somnade på soffan och pojkarna leker med sin morfar. Jag sitter och bloggar och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan träna. Sen blir det påskmiddag och mys!

Ska jag vara ärlig så är jag lite osäker på hur det egentligen ligger till med påsken. När är det man “firar” påsk egentligen? Om det är idag så önskar jag er alla en riktigt Glad Påsk! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mimmi

    Vi firar på lördag. Då är det Påskafton. Vi äter mat – en buffé. Köttbullar, prinskorv , ägg,sill, färskpotatis, potatisgratäng, rödbetssallad..
    Idag torsdag är det ju påskärringarnas dag. Barn får klä ut sig och önska Glad Påsk.
    Kram

Annons