Dejt på Nygrens Café – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Dejt på Nygrens Café

När vi var i ALingsås hos mina föräldrar så ville vi passa på att utnyttja att vi hade någon som kunde och ville passa på barnen och gick därför ut en sväng på stan och kollade lite. Det hela avslutades sen med ett besök på ett av mina favoritcaféer – Nygrens.

nygrens_alingsås

Caféet ligger på en liten innergård och på sommaren så är det jättemysigt att sitta utomhus i solen, men när det är kallare så är det faktiskt desto mysigare att sitta inomhus eftersom inredningen är så hemtrevlig och unik.

nygrensfik

Vi beställde lite allt möjligt eftersom vi hade svårt att bestämma oss när allt såg så ruskigt gott ut.

m_fika

Vi delade på en kanna kaffe, en baugette med salami och briost, en mazarin, en daimkladdkaka och en kanelbulle med glassyr på. Mums!

bulle

Det är så sällan jag och M får tid för varandra att gå ut och göra saker bara vi två. Eftersom vi bor i Norge, långt borta från vänner och familj så blir det liksom inte att man går ut så ofta. Så när vi först får möjlighet så passar vi på och det är lika mysigt varje gång vi får tid får varann.

Just nu sitter jag och har lite rast innan vi ska vidare med ett flyg till Ålesund, så jag ville passa på att titta in här och säga hej till er. Imorgon har vi nästan hela dagen ledig så då ska vi ut och gå om det är fint väder och äta glass på bryggan. Ibland är det inte så tokigt att vara på jobb, trots att det är trist att vara borta från barnen och min älskade man.. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons