Fashion bloglist – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Fashion bloglist

Var köper du dina kläder?

Jag köper mina kläder lite överallt och har ingen speciell butik som jag föredrar framför någon annan när det kommer till just kläder. Jag köper allt från H&M och Zara till Burberry och Gucci

burberryjacka

Vad har du helst på dig när du ska ut och dansa?

Ja du, nu var det många år sen jag var ute och dansade, men om jag skulle ut nu så hade jag förmodligen klätt på mig något säkert kort som jag kände mig bekväm i. Kanske den lilla svarta med några schyssta skor och en liten söt väska.

Vilka trender kommer du att följa i vår?

Ååå det kommer ju såååå mycket snyggt nu i vår! Jag tycker att slitna byxor, nätstrumpor och blommiga blusar är riktigt fint.

Hur ofta köper du kläder?

Till mig själv köper jag faktiskt inte kläder så ofta, men till barnen blir det betydligt mycket mer. Säg att jag kanske shoppar några gånger i veckan till familjen.

Vad är det mest störiga artikeln du har i din garderob?

Oj, jag stör mig inte på någon av mina artiklar i garderoben. Jag är faktiskt väldigt bra på att sortera och ge bort kläder som jag inte har användning för. Jag skulle aldrig orka med att ha någonting i garderoben som bara ligger där och tar upp värdefull plats. Vi har en öppen Walk in Closet, så därför vill jag göra så gott jag kan för att hålla ordning och reda.

walkincloset

Vad gör du med kläder som du inte använder?

Ger bort.

Vilka plagg har du alltid svårt att hitta?

Jag är faktiskt väldigt dålig på att köpa kläder som matchar med de kläderna som jag redan har hemma. Jag köper liksom plagg för att jag tycker att dom är fina och sen kanske just det plagget jag köpt inte passar med något annat som jag har. Kanske därför jag alltid tänker “varför har jag ingenting att ha på mig?” 😉

Vad saknar du i din garderob?

Jag saknar ingenting eftersom jag köper allt jag vill ha. Men det hade ju varit trevlig med en ny väska eftersom det var en stund sen jag köpte en ny nu. Eller ett nytt bälte!

louis_vuitton_oslo

Vad känner du dig fin i?

Jag känner mig fin när jag känner mig bekväm.

Vad undviker du i klädväg?

Jag undviker allt för tighta toppar, då känner jag mig uppstoppad och väldigt obekväm.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons