Beemoo – Maxi Travel Lux 2017 – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Beemoo – Maxi Travel Lux 2017

I samarbete med Jollyroom

Godmorgon,

Äntligen fick jag vakna upp hemma av att mina pojkar ropade på mig när dom vaknat. Det var en ren fröjd att gå upp tidigt, även fast jag kom i säng sent. Vi ska alldeles strax äta frukost här hemma, men först vill jag berätta om vår nya barnvagn.

Alltså, jag kan inget annat än att säga WOW vilken barnvagn!

beemoo_oslofru

Detta är en perfekt vagn för både dom allra minsta och upp till dom lite större barnen. Vagnen är från det populära märket Beemoo och heter Maxi Travel Lux 2017 och finns just nu att köpa hos Jollyroom i färgerna svart och grå.

beemoo_maxi_travel_lux

 

beemoo

Beemoo är ett väldigt fint märke på barnvagn och det känns att det är otroligt fin kvalitet. Materialet känns hållbart och hela vagnen känns väldigt stabil. Det jag gillar mest med vagnen är att barnet kommer upp och sitter i bra höjd i förhållande till mig, vilket ger god plats under vagnen till väskor, påsar eller annat som man önskar att förvara. Dessutom har vagnen ett fack med dragkedja på baksidan, samt plats att sätta en dricksflaska om man skulle önska det. Något som man tycker borde vara en självklarhet, men som många vagnar inte har. Dom stora hjulen gör det väldigt lätt att köra i alla typer av väglag och vagnen har också väldigt fin stötdämpning vilket gör det ofattbart lätt att köra fram.

beemoo_nordlys

Nu när det närmar sig vår och varmare tider så passar denna supersöta och lite tunnare åkpåsen perfekt att ha i vagnen. Åkpåse från Nordlys finns även den att köpa hos Jollyroom och finns i färgerna grå, mintgrön och rosa.

oskar_barnvagn_beemoo

Jag får ofta frågor om vilka barnvagnar jag tycker att man ska köpa och nu, efter att båda barnen har varit igenom en och annan barnvagn så kan jag faktiskt påstå att denna vagn från Beemoo är en av dom bästa vi haft. Hittills kan jag inte hitta några fel på den eller något som jag saknar, så därför kan jag starkt rekommendera denna vagnen till alla som är på jakt efter en stabil och kvalitetsstark vagn.

Har ni några frågor eller funderar över något så är det bara att säga till! Kram, kram S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara Anselmius

  Hej,
  Vad är diametern på framhjulen?
  Vad heter modellen på åkpåsen? Och passar den bra till vagnen?

 2. Liina

  Hi! Can you fold stroller together to “sandwitch” without removing seat first (all the same time)? Can you do it with one hand? Thanks for answer, its so hard to buy online from Estonia to Estonia 😛 !

  1. susannajungblom
   Oslofru

   No sorry, It’s not a typical travel stroller. I hope you’ll find what you’re looking for 🙂

 3. Olga

  Hej! Jätte fina bilder och bra info om vagnen. Jag skulle vilja fråga dig,hur är det med plats i vagnen? Är den rymlig? Mvh Olga

  1. susannajungblom
   Oslofru

   Tack, ja det är väldigt god plats i vagnen och passar lika gott till Oskar som är 1,5 år, som till Filip som är 3,5 år. Sen är det enormt med förvaringsutrymme, både bakom och under. 🙂