Jag flyttar ! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Jag flyttar !

Hej på er alla underbara människor som tittar in här och läser min blogg!

Hoppas ni har en underbar dag för det har faktiskt jag idag. Som ni kanske har märkt så har bloggandet från min sida gått lite upp och ner och under en liten period så har helt enkelt inte motivationen funnits där. Jag har haft så mycket att tänka på och mycket att göra att jag helt enkelt inte har haft den tiden jag velat till bloggen,
Som toppbloggare på Finest så har man en del krav på sig och med dom kraven så tappade jag till slut lusten. Bloggen var inte längre på mina egna villkor och det gjorde att mina blogginlägg mer eller mindre kändes som tvång istället för något som jag gjorde för att jag tyckte det var kul..

Men jag vill passa på att tacka Finest för att dom är en fantastiskt fin bloggportal och tog väl hand om mig den tiden jag bloggade hos dom, Om man önskar att få sin blogg att växa och bli en del av en seriöst och superhärlig bloggportal så tycker jag definitivt att man ska flytta sin blogg till Finest. Det var ett tufft beslut att välja att lämna Finest, men jag gör det för min egen skull och mitt eget välmående. Det ligger inte längre i mitt intresse att klättra på topplistorna och vara bäst i bloggvärlden, utan jag väljer hellre att fokusera på det som är viktigt i livet och det är att må bra.

Men, med detta sagt så ska jag självklart inte sluta att blogga! Detta innebär endast att jag inte har ett skriftligt kontrakt som säger till mig när och hur mycket som jag måste blogga. Nu är jag fri till att göra som jag själv vill och blogga på mina egna villkor. Detta, bara av att skriva om det, ger mig en nytändning och motivation och glädje till bloggen igen!

Jag kommer förmodligen att fortsätta blogga lika många gånger om dagen och skriva om ungefär samma saker som jag gjorde förr, men nu sker det på mina villkor och uppdateringen kommer när jag önskar det och om jag önskar det om ni förstår hur jag menar.

Bloggen har blivit en del av mitt liv och jag älskar det, men jag kommer helt enkelt att flytta min blogg från Finest som jag var hos för att satsa på att bli en stor toppbloggare. Nu tackar jag, åter igen, Finest för allt och jag är evigt tacksam för att ni tog in mig i er bloggfamilj och hjälpte mig att få min blogg att växa till det den är idag!

Så vart tar jag vägen nu?

Jo, från och med här och nu så kommer jag att blogga hos Tourn! Adressen förblir densamma: OSLOFRU.COM
Jag är jätteglad över att få denna möjligheten och det känns fantastiskt kul att vara del av ett nytt sett att blogga på. Andra som bloggar här på Tourn är bland andra Kenza, Bianca Ingrosso, Alexandra Bring, Carolina Gynning och Hanna Graf. Det är därför väldigt smickrande och roligt att få blogga från samma plats som dessa stora och framgångsrika Influencer.

Jag ser fram emot vad framtiden har att bjuda på och för er som undrar vad ni kommer att få läsa om den kommande tiden så får ni titta in här lite senare så ska jag berätta lite kort om vad som komma skall! 😉

Puss och kram till er alla!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.