Framtiden – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Framtiden

Denna dagen gick relativt fort, men jag känner mig helt och hållet slut på all energi i hela kroppen! Jag hade tänkt att jag skulle träna idag eftersom jag slutat så tidigt, men jag vet faktiskt inte om jag orkar. Kanske jag bara äter något gott och sätter på nya säsongen av Skam som jag missat att se på. Lockar något mer än att svettas på gymmet om man säger så!

Men, i alla fall, jag tänkte att jag skulle berätta för er vad som händer i sommar och vad ni kommer att få ta del av här på bloggen den kommande tiden. Och så har jag även en fråga som jag finular över lite grann…

07 MAJ

Min älskade man, min själsfrände, min bästa vän, min älskling, mitt allt fyller år. Detta är en dag som självklart måste markeras!

3-4 JUNI

Släktgolf! Vi har en årlig släktgolf i vår familj och förra året vann min mamma, så då innebär det att dom har hand om släktgolfen i år. Detta är ett spännande event som alltid blir lika kul för oss golfspelare, plus att man får träffa släkten och ha kul tillsammans under en hel helg!

13-24 JUNI

Vi ska till Portugal och bo i ett hus i Albufeira. Detta var också en tradition som vi startade förra året då vi var i Italien. Mina föräldrar hyr ett hus och jag med familj, samt min bror med hans familj är välkomna att komma och stanna så länge som vi vill. Detta är två veckor som vi ser fram emot jättemycket!

Det är alltid lika kul att åka och resa med familjen och upptäcka världen tillsammans!

JULI 

Denna månaden är rätt så lugn faktiskt utan några direkta planer. Men vi har det ju rätt så bra hemma hos oss med uppvärmd pool och en fantastisk uteplats, så vi ska nog ha det ganska skönt under Juli månad med att bara vara hemma.

Förhoppningsvis lär sig Filip att simma i år då vi kan fortsätta att öva i poolen varje soliga dag!

Vänner och familj får såklart komma på besök så mycket dom vill. Grillen står förmodligen varm under Julis sommarkvällar.

7-13 AUGUSTI

Semestervecka. Inget planerat, men här hade det såklart varit kul att hitta på något kul. Har ni någon idé eller tips på vad vi kan hitta på här? Vad är egentligen bästa resemålet mitt i sommaren? Hade vädret varit lite mer stabilt så kunde man ju varit kvar i Norden, men det känns lite riskabelt och det hade ju varit kul att göra någonting om hela familjen har semester.

25 AUGUSTI

Jag fyller år! Sista året på mina 20 år, nästa år blir jag 30! Gaah, åldersnoja här..

Men vem vet, kanske jag får ett paket eller två? Det och en go och glad familj, tårta och lite annat smått och gott skulle göra min födelsedag fulländad!

Nu till min fråga! Jag tänkte att det kanske kunde vara roligt att starta en Youtubekanal där jag filmar dessa dagar som är lite extra roliga i mitt liv. Skulle ni tycka att det hade varit kul? Det innebär ju såklart en hel del mer jobb, men jag tänkte att det kunde vara roligt att se lite i videoform och inte bara läsa och se på bilder. Vad tänker ni om det?

OM det är någon där ute som läser min blogg som möjligen skulle önska att kanske vara en del av denna videobloggen så får ni gärna maila mig på oslofru@gmail.com. Det jag behöver hjälp med är i så fall redigering och ihopsättning av själva videon. Så har du skills och intresse av att jobba med en youtubekanal tillsammans med mig så skulle jag bli jätteglad för ditt mail. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.