Hårinspiration – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hårinspiration

Godmorgon,

Just nu är jag så ruggigt trött på mitt hår och jag skulle så gärna vilja göra någonting med det. Men frågan är ju bara vad eftersom jag nästan aldrig är nöjd när jag har varit hos en frisör.

Jag menar, kommer ni ihåg när jag senast var hos frisören och skulle göra en ombré?

hårfärg_ombre

Så färgning, hedan efter, har jag insett att jag faktiskt gör det bättre själv. Jag köper färg hos frisören, men så färgar jag det hemma. Det är faktiskt då det blir som bäst så länge jag går för en brun färg. Så just färgen vill jag nog ha densamma, men frisyren skulle vara kul att göra någonting med. Jag har haft långt hår så länge jag kan minnas och det är så jobbigt att ha å göra med, speciellt när man inte har tid till det.

snygg_hår

Just nu så är mitt hår väldigt långt och börjar bli en aning slitet. Så en klippning måste till, frågan är bara hur mycket jag ska våga klippa av. Det är ju inne med kort hår nu, men man kan ju undra hur länge den trenden håller i sig och om jag passar i det eller inte.

Jag får leta vidare på Instagram efter lite hårinspiration och tills jag hittat något jag verkligen gillar så får jag försöka underhålla och ta hand om håret på bästa sätt.

Nu måste jag springa till jobbet. Var uppe tidigt som attan idag med, men som tur var så la jag mig i tid igår så jag känner mig rätt så utvilad faktiskt!

Vi hörs när jag är tillbaka på hotellet igen. Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martha

  Färgar också själv hemma… Börjar bli dags nu. Jag har klippt av håret nu. Gör nästan alltid så när jag haft långt ett tag. Haft kort och långt om vartannat flera ggr om. Har aldrig haft problem med att våga klippa… 🙂 Det växer ju ut igen! Efter mina två graviditeter har håret dock nu blivit väldigt lockigt. Och jag som alltid haft spikrakt här. Märkligt hur håret kan byta karaktär mitt i livet bara sådär.

  1. susannajungblom
   Oslofru

   Ja det är sant, håret växer ju som tur är ut igen 🙂 Haha så kul att du säger det för mitt hår har också börjat krulla sig en hel del efter graviditeterna 😛 lustigt!

 2. MG

  Jag förstår inte varför du inte bara går till en bra frisör. Färgar du ombre på ett bra ställe så behöver du inte göra något med håret på minst ett halvår efteråt. Du lägger ju massa pengar på behandlingar av olika slag men inte håret? 😉

  1. susannajungblom
   Oslofru

   Nä jag vet, men det är ju bara för att jag aldrig blir nöjd. För vad är egentligen “en bra frisör”?

 3. Netti Starby

  Om du är sugen på att klippa håret kortare så tycker jag absolut att du ska göra det. Håret växer ändå och blir snart långt igen om du ångrar dig? Ha en fin dag! <3 Kramis