Skam-hysterin fortsätter – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Skam-hysterin fortsätter

Godmorgon!

Jag glömde helt av att säsong 4 av Skam har släppts. Ni har väl inte missat ska Skam-hysterin som pågår i hela världen för tillfället? Den norska serien som man inte trodde skulle bli så stor har nu slagit igenom internationellt och inte minst i Sverige. Själv var jag en av dom som började kolla väldigt sent och röjde igenom säsong 1, 2 och 3 på bara en vecka för ungefär en månad sen.

Så igår kväll kollade jag två avsnitt innan jag skulle sova och måste säga att jag tycker att Sana är riktigt cool och jag ser fram emot att se kommande avsnitt.

Har ni missat denna serien så rekommenderar jag starkt att se den då den passar i alla åldrar och speciellt för oss som faktiskt varit tonåringar en gång i tiden. Shit vad man blir slängd tillbaka några år i tiden och minns hur det faktiskt var när vi växte upp.

Jag ska alldeles strax rusa iväg till jobbet och flyga till London. Sen, lite senare idag så ska jag äntligen få komma hem till mina älsklingar igen. Det ska bli alldeles, fullkomligt underbart!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    “För oss som faktiskt varit tonåringar” har vi inte alla varit det😉
    Tack för en fantastisk blogg 😍