Fastklistrade – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Fastklistrade

Godmorgon!

Det var så himla mysigt igår att få umgås med mina små barn på kvällen, äta kvällsmat ihop och sen lägga dom båda när det var dags att sova. Oskar somnade som väntat på några sekunder och sen satt jag och Filip uppe en liten stund till och myste framför Paw Patrol. Sen la jag mig jämte honom i hans våningsäng och höll honom i handen och klappade på hans panna tills han somnade. Sen låg jag där och såg på honom en bra stund innan jag gick ner till vardagsrummet igen. Sen jag började jobba som flygvärdinna och är borta en hel del från barnen så märker jag hur mycket dom växer och blir större. För varje gång jag kommer hem så är det som att barnen har lärt sig något nytt eller växt en centimeter på längden.

Men som jag sagt hundra gånger tidigare så blir den tiden vi väl får tillsammans ordentlig kvalitétstid där vi näst intill sitter fastklistrade på varandra och det är obeskrivligt underbart. Mina barn och min familj är verkligen det jag lever för!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.