Spa och strandpromenad – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Spa och strandpromenad

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Godmorgon,

Igår kom vi fram till hotellet vid midnatt och eftersom jag inte börjar fören senare ikväll så bestämde jag mig för att sova så länge jag ville idag utan att sätta något alarm. Vaknade nu så jag antar att jag behövde sova ut..

Äntligen är sommaren här och det betyder att varmare väder och mindre kläder! 😉

Nu har jag gjort sönder mina älskade Gucci-brillor, Raybans och mina Michael Kors, så nu är jag så trött på att köpa nya svindyra solglasögon. Så istället för att köpa ett par för flera tusen så kan jag köpa flera stycken för bara några hundra. Smart va?

1. Solglasögon HÄR 2. Solglasögon HÄR 3. Solglasögon HÄR 4. Solglasögon HÄR

1. Solglasögon HÄR 2. Solglasögon HÄR 3. Solglasögon HÄR 4. Solglasögon HÄR

1. Solglasögon HÄR 2. Solglasögon HÄR 3. Solglasögon HÄR 4. Solglasögon HÄRSå om dom går sönder nu eller om jag tappar bort dom så svider det inte lika mycket, plus att det är lättare att variera.

Dom har ett spa här i Stavanger, på Sola strand hotell, så jag tänkte att jag skulle gå dit och chilla lite och sen blir det nog en promenad på stranden i det fina vädret. Snacka om att få en underbar start på dagen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.