Hela Nordsjøbadet Spa för mig själv ! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hela Nordsjøbadet Spa för mig själv !

Efter att jag hade druckit några koppar kaffe och slängt i mig en frukost så gick jag upp till Nordsjøbadet spa som är kopplat till hotellet där vi bor på här i Sola, Stavanger. Jag har varit här flera gånger förr men aldrig provat deras spa, men eftersom vi hade så sen pickup idag så tänkte jag att det kunde vara värt ett besök.

Bilderna är tagna med min Iphone, därav den lite halvkassa kvalitén. 

Gissa om jag blev positivt överraskad? När jag kom dit så var det en jättegullig tjej i receptionen som hälsade mig välkommen och visade vart jag kunde gå för att byta om. Jag tog på mig bikini och duschade innan jag gick ut till spa-avdelningen och när jag kom dit så var det ingen där. Jag var alldeles ensam på hela spat! Det är inte det att jag inte gillar människor, men det var rätt så härligt att ha ett helt spa för sig själv. Dom hade en stor pool som jag simmade längder i, sen satt jag i ångbastu en stund, provade även deras torrbastu, tog ett dopp i iskallt vatten, satt fotbad, badade lite till och tog sen en cappuccino och njöt av den vackra utsikten.

Efter 2 timmar så kom det ett kärlekspar och då tänkte jag att det var dags för mig att bege mig och låta dom vara lite ensamma. 🙂

Jag har varit på många spa, men oftast så är det väldigt populära ställen fullt med folk, så den där avkopplingen som man vill åt blir inte så lätt att få då det plaskas runt och pratas högt runt omkring än. Men här, här var jag alldeles ensam och kunde göra precis som jag ville och njöt till 100% av lugnet och mitt eget sällskap. Vilken fantastiskt skön upplevelse.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.