Eviga vinterväder – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Eviga vinterväder

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott, som vanligt är vi uppe några timmar innan tuppen (04.15 för att vara mer exakt), men det gör ingenting alls. Bara skönt att komma upp i tid och starta dagen!

Det är torsdag idag och ännu en dag närmare helgen. Jag är ensam med barnen även idag och idag ska jag försöka få gjort ett test i jobbet (skulle egentligen gjort det igår, men fick inte tid) så barnen får gå till förskolan en liten stund. Förresten, sjukt vilken respons gårdagens inlägg fick! Jag förstår att det ligger många åsikter bakom barnuppfostran och hur föräldrar väljer att spendera sin tid. Tror egentligen att det bästa är om var och en familj sköter sitt…

Det känns uppiggande att klä sig lite färgstarkt nu när det snöar (!) utomhus. Det har seriöst kommit ca 15 cm snö, så nu är vintern tillbaka igen. Men, men, man får ju göra vad man kan för att inte bli allt för deprimerad av detta eviga vinterväder och det gör jag bäst med färgglada kläder och tända ljus i hela mitt hus.

Tröja – Gant <HÄR> , Jeans – BikBok <HÄR> , Watch – Rolex Datejust <HÄR>

Ser ni förresten på min stackars hand hur torr och sårig den är? Det är på grund av mina aknetabletter som torkar ut min hud fullständigt. Skinnet, på speciellt händerna, är så tunt att jag får sår så fort jag går emot något. Det svider och känns obekvämt.. Men nu har jag bara 5 veckor kvar av behandlingen och sen kommer förmodligen min hud och kropp gå tillbaka till det normala igen, förhoppningsvis utan akne då vill säga..

Förresten hörni! Nu har BikBok 100kr rabatt på sina jeans!

1. Jeans 499:– 599:- HÄR // 2. Jeans 499:– 599:- HÄR // 3. Jeans 499:- 599:- HÄR // 4. Jeans 399:- 499:- HÄR

Känns som att slitna jeans är en av dom hetaste trenderna för i år!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.