Ett steg tillbaka – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Ett steg tillbaka

Inlägget innehåller Adlinks

Godmorgon!

Igår hade vi en väldigt fin 17e maj hemma hos våra grannar. Dom bjöd på grillmat, vin och ett trevligt sällskap. Vi har dessutom barn i ungefär samma åldrar så dom hade jätteroligt tillsammans och lekte en massa och fick självklart också glass till efterrätt. På Norges Nationaldag får man nämligen äta hur mycket glass man vill! Det var helt okej väder igår, men idag regnar det som aldrig förr..

outfit_regn

Tröja – Liknande från Ralph Lauren , Byxor – Benetton , Regnjacka – Lindex , Väska – Louis Vuitton

Men för min del så gör det faktiskt ingenting att det regnar, utan snarare tvärt om. Jag kan se hur gräset blir grönare och hur träden blomstrar.

outfit_regn

Jag ska umgås med barnen på förmiddagen eftersom jag varit borta en stund och så gärna vill spendera tid med dom små. Men sen ska dom få vara i förskolan på eftermiddagen så att jag kan fixa här hemma. Vi ska nämligen åka till Sverige i helgen och till dess måste jag lämna in min uniform på kemtvätt, åka och ta blodprover hos min hudläkare, tvätta och städa hemma, packa inför helgen, packa inför kommande arbetsvecka och sen, om jag hinner, laga en god middag till min familj.

Och under allt som måste fixas så tänker jag också ta ett steg tillbaka, sluta ögonen och bara andas för en stund…

regn_njuter

Jag önskar er alla en fin torsdag så hörs vi någonstans mitt i allt lite senare.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. angelica

    Va roligt att ni ska komma till Sverige 🙂 hoppas att resan hit går bra för er och att ni får en härlig vistelse.
    Ha en bra dag och stressa inte ihjäl dig med alla måsten! att ta ett steg tillbaka och andas är väldigt viktigt! kram

Annons