En dag på sjön – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

En dag på sjön

Godmorgon,

Då är vi i Oslo igen. Bilfärden igår gick superbra och barnen sov hela vägen och sov vidare när vi lyfte över dom i sängarna när vi kommit hem. Det känns som vanligt lite bittersött att vara hemma igen med barnen i förskolan och jobb på schemat. Speciellt när man tänker tillbaka på gårdagen när vi hade det så härligt ute på sjön!

Tyvärr så var det lite för kallt för att ta ett dopp, men förhoppningsvis har det värmts upp till nästa gång vi kommer på besök.

Filip tyckte det var jättekul att vara på båten och fick till och med prova på att köra lite då och då. Att det gick fort var inga problem, utan snarare tvärt om så var det bara roligt!

Min mamma och Oskar var ute och gick en promenad istället då dom inte är lika förtjusta i att åka båt. Men resten av familjen däremot älskar att komma ut på vattnet lite grann. Andas frisk luft och känna farten i håret, fika lite grann mitt på sjön och sen köra lite till. Det är väl härligt det!

När vi åkt runt en stund så åkte vi in mot båtplatsen igen för att möta upp mamma och Oskar.

Jag försökte få lite sol på min bleka kropp, men det var lite för kallt för att det skulle vara skönt tyvärr, så nu hoppas jag att solen börjar värma lite mer inom en snar framtid.

Inte konstigt förresten att jag har extrema allergibesvär med så här mycket pollen..

Idag är jag på Standby och om jag inte blir utkallad så ska jag åka in till stan för att fixa lite grejer. Bland annat så måste jag till min hudläkare för att prata om sista månaden med min aknekur. Sen måste jag byta däck på bilen och lite andra tråkiga måsten som inte är så roliga, men nödvändiga. Back to reality helt enkelt..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons