Iskaffe i väntan – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Iskaffe i väntan

Det är ungefär 1 timma kvar av min Standby så jag sitter hemma och väntar i solen. Är inte helt fel det kan jag inte påstå, utan har det rätt bra här på altanen med en iskaffe i högsta hugg.

Det är varmt nu och jag såg precis att poolen har blivit uppvärmd till 28 grader så om pojkarna har lust så blir det nog ett bad i eftermiddag när jag hämtat dom på förskolan.

Men först måste jag ner till stan för att gå till hudläkaren vilket är lite segt, men välbehövligt. Sista gången någonsin jag ska dit nu (förhoppningsvis så länge aknen inte kommer tillbaka). Men så tänkte jag passa på att köpa lite badleksaker och flytsaker till poolen samtidigt som jag ändå är på stan. Oskar är ju helvild så han måste nästan ha armpuffar om jag ska våga ha honom i vattnet. Filip däremot kommer nog snart att lära sig simma!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons